De ouderraad zoekt nieuwe leden!
De ouderraad heeft weer plaats voor nieuwe ouders die zich actief willen inzetten voor onze kinderen op school. Vind je het leuk om school activiteiten te helpen organiseren of de school te versieren in een bepaald thema..of beide ? Meld je dan nu aan bij de Ouderraad !
Volgende week donderdag avond 8 juni om 20u vergadert de ouderraad op school. U bent van harte uitgenodigd om een keer mee te kijken-luisteren-denken. Laat even weten of u van plan bent om langs te komen (bij onderstaande ouders of via het onderstaande emailadres). Dan zorgen we ervoor dat er voldoende koekjes zijn!

Waar staat de Ouderraad voor?

De Ouderraad bestaat uit ouders van kinderen op de John F. Kennedyschool.
De Ouderraad vergadert circa zes keer per jaar.
Bij deze vergaderingen is ook altijd een vertegenwoordiger van de school aanwezig om zo informatie uit te kunnen wisselen en planningen en behoeften op elkaar af te stemmen.

Huidige samenstelling van de ouderraad
·        Voorzitter: George Zuidgeest (vader van Jori C2 & Juno B1)
·        Secretaris: Jolanda List (moeder van Lindsay B1 & Quinty A2)
·        Yvonne van Dalen (moeder van Shane A3)
·        Martin Betgen (vader van Dex A3)
·        Menno Israel (vader van Eveline B1 & Rosie A3)
·        Myra de Lange  ( Leerkracht B1, namens het team )

U kunt via or.jfkennedy@gmail.com contact opnemen met de Ouderraad of een van ons benaderen op school. Uiteraard kunt u ook bij één van de leerkrachten terecht.

De OR is altijd op zoek naar ouders die zich actief willen inzetten voor de school. Dit kan als OR lid of als “actieve ouder”. Meld je in beide gevallen op bovenstaand email adres of persoonlijk bij één van bovenstaande OR leden.