' De school van de toekomst '
Op 14 februari is het zover! Dan gaat de projectweek van start. 
De afgelopen maanden is het projectteam van leerkrachten en ouders druk bezig geweest met alle voorbereidingen. Samen met u als ouders willen wij er een spetterende week van maken.
Thema van de projectweek is:
 
‘De school van de toekomst’.
 
Tijdens de projectweek willen wij graag kinderen, ouders en leerkrachten kennis laten maken met de 21e eeuwse vaardigheden. Dit zijn vaardigheden die leerlingen nodig hebben om succesvol deel te nemen in de maatschappij van de toekomst. Daarnaast willen wij de leerlingen na laten denken over hoe onze school er in de toekomst uit gaat zien. Dit doen we aan de hand van een filmproject.
 
 
Activiteiten
We hebben voor de projectweek drie thema’s gekozen waaraan we alle activiteiten verbinden. Per bouw doen we verschillende activiteiten, afgestemd op het niveau van de leerlingen. We noemen hier per thema een aantal voorbeelden van de activiteiten.
 
1.   JFK op Groen
warme truiendag, afval verzamelen en scheiden, kleding hergebruiken (pimpen), lessen over duurzame energie,
een tas maken van een oud t-shirt en ruilbeurs

2.   John F. Kennedy 2.0
leren programmeren, geschiedenis van de communicatie, mediawijsheid

3.   John F. Kennedy Sociaal Verbonden
circus workshop (samenwerken) en tijdens verschillende workshops zullen de kinderen uit de hogere groepen samenwerken met de kinderen uit de lagere groepen.
 

Onder het tabblad Nieuwsbrief vindt u een Hoogte special met daarin alle informatie en het programma van de activiteiten rondom de projectweek.