Anneke Peters nieuwe directeur JFK
Het bestuur van Lucas Onderwijs is bijzonder blij u te kunnen meedelen dat we met ingang van 1 augustus 2016 een nieuwe directeur voor de J.F. Kennedyschool hebben benoemd.
Haar is naam mevrouw Anneke Peters.


Even voorstellen…..Anneke Peters
 
Beste ouders en kinderen van de J.F. Kennedyschool,
 
Vanaf 1 augustus 2016 ben ik de nieuwe directeur van de J.F. Kennedyschool. Ik werk momenteel op een grote katholieke basisschool in Nootdorp waar ik lid ben van het managementteam, Daarnaast coördineer ik de zorg van leerlingen en begeleid ik de invoering van ontwikkelingen op het gebied van ICT en onderwijs. Ik werk nog steeds met veel plezier op deze school maar na 14 jaar op dezelfde school gewerkt te hebben gewerkt, is het goed om op een andere school te gaan werken. Graag draag ik bij aan de ontwikkeling van iedere kind zodat zij leren het “zelf te doen”. Ik was dan ook blij dat er een nieuwe directeur gezocht werd voor de J.F. Kennedyschool waar juist “leer mij het zelf te doen” centraal staat.
Inmiddels heb ik al een ochtend gekeken in de klassen en de sfeer in de school vond ik prettig. Ik woon op dit moment samen met mijn man in Pijnacker en wij zijn onwaarschijnlijk gelukkig daar ik in verwachting ben van ons eerste kind waar dit aanvankelijk eigenlijk onmogelijk leek. In mijn vrije tijd digitaliseer ik dia’s en bezoek ik graag oude gebouwen en tuinen.

Ik kijk er naar uit om de kinderen en de teamleden beter te leren kennen en u te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Anneke Peters